Botanico markfedericoanneLOW 
 
> Begeleiden van groepen
Je hebt met een paar mensen een site of pand gevonden maar weet niet hoe eraan te beginnen? Cohousing Projects ondersteunt je van het begin tot het eind bij de realisatie van jouw cohousingproject. 

 

> Co-ontwikkeling met bouwpromotoren

Je bent een projectontwikkelaar met grond en bouwcapaciteiten? Cohousing Projects levert de cohousingexpertise en zoekt en begeleidt de juiste mensen om de wijk uit te bouwen.

 

> Gronden en panden aankopen samen met groepen 

Een grond of pand verwerven blijft voor veel groepen een organisatorische nachtmerrie. Wij willen projecten mogelijk maken door gronden of sites mee te financieren met ons coöperatief kapitaal.

 

> Hulp bij het zoeken van een site of pand

Je hebt zin om te cohousen samen met een paar andere gelijkgestemde zielen, maar zoekt het ideale stekje? Het identificeren van locaties, onderzoeken van de haalbaarheid ervan, opstellen van budgetten, en het onderhandelen van een aankoopovereenkomst met de eigenaar: het zijn activiteiten waar we in gespecialiseerd zijn.

 

Meer info over onze diensten? Stel je vraag op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.