• Groen wonen

  Groen wonen

  Veel plek voor openbare ruimte en ontmoeting als een verlengde van je eigen woonruimte

 • Architectuur

  Architectuur

  Op de Minerve site wordt veel aandacht besteed aan architectuur en een goede inplanting van de verschillende gebouwen zodat alles op elkaar afgestemd is.

 • Mobiliteit

  Mobiliteit

  Met focus op een doorwaadbare site per fiets of te voet. Dankzij laadpalen krijgen ook de elektrische fiets en auto een plek in de woonwijk met mogelijkheden tot autodelen.

 • Cohousing Minerve

  Cohousing Minerve

  Naast een cohousingproject komen er ook tal van nieuwe woon-en werkgelegenheden om zo een bruisende wijk te creëren

 • Droombeeld

  Droombeeld

  Lichtrijk, toegankelijk en voldoende open ruimte. Dit project van Peter Kunz Architectur geeft een goed beeld van hoe het cohousingproject er kan uitzien. Krijg je al goesting?

Edegem Minerve

Waar vroeger de 'Agfa-Gevaert filmrolletjes' ontwikkeld werden, creëert Revive een nieuwe bruisende woonwijk Minerve.  Daar hoort natuurlijk een cohousingproject bij. We ontwerpen een cohousingproject met 15 appartementen, inclusief uitgebreide gemeenschappelijke delen. Cohousig Minerve ligt aan de Fort V-straat met een park van 20ha als achtertuin. 

Je komt niet alleen terecht in een zalig cohousingproject, je kan ook genieten van de nagelnieuwe wijk Minerve met kantoorruimtes voor startende ondernemingen, praktijkruimtes voor vrije beroepen, winkels en veel openbare ruimte. Er wordt maximaal 3 bouwlagen hoog gebouwd. Je woont op 8 minuten fietsen van het treinstation Mortsel. Het woon- en werkgebied wordt autoluw ingericht met parkeerruimte en elektrische laadpalen aan de rand. Dankzij het autoluwe karakter is het mogelijk om groene openbare ruimte te creëren naast je eigen privéruimte. Je kan dus volop genieten van je eigen leefruimte zonder aan privacy in te boeten met een levendige buurt aan je voeten. 

 

De eerste stappen

- kom naar de kick-off op zaterdag 15 december, schrijf je in via ons interesseformulier

- woonbehoeftes bepalen 

- een architectuurwedstrijd uitschrijven 

Minerve Cohousing logo

 

NielsVisser profielfotoLOWRES  Meer info Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 09 278 08 43