Slimmer Samen Bouwen

Wat kan Cohousing Projects voor jou doen?

 

De Sijs workshop officeu LOWRES 
 
> Begeleiden van groepen
Je hebt met een paar mensen een site of pand gevonden maar weet niet hoe eraan te beginnen? Cohousing Projects kan je van het begin tot het eind ondersteunen om je cohousingproject te realiseren. Ook specifieke workshops of begeleiding bij één bepaald aspect zijn mogelijk. 

 

> Co-ontwikkeling met bouwpromotoren

Je bent een projectontwikkelaar met grond en bouwcapaciteiten? Cohousing Projects levert de cohousingexpertise en zoekt en begeleidt de juiste mensen om de wijk uit te bouwen.

 

> Financiering van vastgoed

Een grond of pand verwerven blijft voor veel groepen een organisatorische nachtmerrie. Wij willen projecten mogelijk maken door gronden of sites mee te financieren met ons coöperatief kapitaal.

 

> Hulp bij het zoeken van een site of pand

Je hebt zin om te cohousen samen met een paar andere gelijkgestemde zielen, maar zoekt het ideale stekje? Het identificeren van locaties, onderzoeken van de haalbaarheid ervan, opstellen van budgetten, en het onderhandelen van een contract met de eigenaar: het zijn activiteiten waar we in gespecialiseerd zijn.

 

> Cohousing van A tot Z

Je bent een overheid, organisatie, adviesraad, onderwijsinstelling... en wil alles te weten komen over cohousing? Wij bieden presentaties, workshops en opleidingen op maat.

 

 

Meer info over onze diensten? Stel je vraag op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto: © Triodos - Alexis Houlot